Чоловік зарізав друга через ревнощі: подробиці злочину на Одещині

Про подію, що сталася в квартирі потерпілого у місті Ізмаїл, стало відомо від жінки, через яку власне чоловіки посварилися

Поліцейські в Ізмаїлі повідомили про підозру місцевому жителю через трагічний інцидент в одній з місцевих квартир. Жінка, через яку чоловіки і посварилися, стала свідком страшної події. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За інформацією правоохоронців, вечеря у квартирі потерпілого перетворилася на трагедію. Господар квартири разом зі своєю співмешканкою запросили на вечерю їхнього старого друга. У ході застілля чоловіки почали сваритися через ревнощі. 39-річний гість, який приревнував до своєї партнерки, вдарив 45-річного чоловіка ножем у груди та ногу. Медики "швидкої", які прибули на допомогу потерпілому, на жаль, констатували його смерть.

Судово-медична експертиза встановила, що смерть настала від гострої крововтрати. Затриманий зловмисник пояснив, що до його протиправних дій призвели сильні ревнощі та велика кількість спожитого алкоголю.

Поліцейські вже зібрали необхідні докази, які були направлені на судову експертизу.

Фігурант чотири роки тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбув сім років за скоєння розбійного нападу. Наразі під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури ми повідомили йому про підозру за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Йдеться про вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині. Слідчі клопочуть щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Досудове розслідування триває, – повідомив начальник слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.


Нагадаємо, після проведення детального розслідування, поліцейські Одеського району затримали чоловіка у справі про тяжке побиття його знайомої, що призвело до її смерті. Зловмиснику вже повідомили про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, і йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися