У Дніпрі на Січеславській Набережній знайшли зміїне лігво

У Дніпрі на Січеславській Набережній місцеві мешканці натрапили на зміїне лігво, яке облаштувалося біля місцевого ресторану.

Про це повідомляє Відкритий.

Поблизу ресторану на Січеславській Набережній дніпряни помітили зміїне лігво.

Варто зазначити, що кінець квітня є піком активності змій. Вони пересуваються по степах і посадках, а водяні змії вже зайняли берегові території. Ймовірно, на відео зафільмували саме тих змій, які вподобали територію біля ресторану для того, аби погрітися на сонці.

На території Дніпропетровщини у плазунів наразі триває сезон спарювання, тому вони збираються в цілі колонії.

Вужі є безпечними та не агресивними до людей. Однак гадюк слід уникати, оскільки вони можуть вкусити людину, яка втрутилася у їхнє середовище. Найбільш часті випадки укусів стаються з отруйними гадюками на Лівобережжі.

Під час відпочинку на природі, у саду або на дачі, будьте обережні. Носіть закритий та щільний одяг і взуття, щоб уберегтися від можливих укусів. Якщо на вас напала гадюка, важливо негайно обробити місце укусу антисептиком, накласти холодний компрес та якнайшвидше звернутися до медичного закладу.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал і сторінку Відкритого в Фейсбук, щоб першими дізнаватися про найважливіші події Дніпра.

Теги: , ,