Головна Новини Суспільство Війна з Росією Наступ РФ поблизу Авдіївки: ворог може захопити ще одне місто
commentss НОВИНИ Всі новини

Наступ РФ поблизу Авдіївки: ворог може захопити ще одне місто

Під загрозою окупації опинилося місто Покровськ

17 квітня 2024, 20:34
Поділіться публікацією:

Російські загарбники очікувано обійшли населений пункт Бердичі поблизу Авдіївки Донецької області та зробили ставку на захоплення населеного пункту Очеретяне.

Наступ РФ поблизу Авдіївки: ворог може захопити ще одне місто

Росіяни продовжують наступальні дії в районі Авдіївки. Фото з відкритих джерел

На це звертає увагу колишній командир роти 47-ї окремої механізованої бригади, лейтенант ЗСУ Микола Мельник.  

"На жаль, те, про що говорили багато адекватних військових, відбулося. Росіяни чомусь не стали штурмувати "каскадну оборону", яка йде від Карлівки до Бердичів, а обійшли Бердичі з півдня та зробили ставку на захоплення Очеретиного", — зазначив офіцер ЗСУ.

За словами військовослужбовця, окупація Очеретиного відкриє перед росіянами перспективи захоплення міста Покровськ.

"Захоплення Очеретиного робить "каскадну лінію оборони" беззмістовним набором окопів. Казати стандартну фразу "я ж казав" не на часі. Зараз необхідно терміново затикати дірку, інакше перспектива захоплення Покровська стане ще ближчою", — наголосив Микола Мельник.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Захід взявся захищати Ізраїль під час повітряної атаки Ірану, але не готовий надавати аналогічну авіаційну підтримку Україні, позаяк на Україну напала ядерна держава, а Ізраїль атакувала неядерна держава. Росія не просто має ядерну зброю, але й постійно погрожує нею, що стримує країни НАТО від прямої участі у захисті України від ворожих атак. 

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Китай не зацікавлений у врегулюванні російсько-української війни найближчим часом, позаяк Пекін – головний вигодоотримувач від війни в Україні, вважає політолог, експерт-міжнародник Максим Несвітайлов. На думку експерта-міжнародника, чим довше триває війна, тим в більшу васальну залежність від Китаю впадає РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Геннадій

17 квітня 2024, 20:27

....є моменти які не зрозумілі. чому у нас( росіяни обходят каскадну оборону) від Карлівки до Бердичива а чому на це звертає увагу колишній командир 47-ї окремої механізованної бригади ЗСУ..а де генерали? полковники?


Новини