Головна Новини Світ Росія Вдова Навального в інтерв'ю Time назвала велику помилку української влади
commentss НОВИНИ Всі новини

Вдова Навального в інтерв'ю Time назвала велику помилку української влади

Юлія Навальна знову назвала війну в Україні «війною Путіна», а не росіян

17 квітня 2024, 21:35
Поділіться публікацією:

Вдова  опозиціонера з РФ Олексія Навального – Юлія  погодилась на інтерв'ю після смерті чоловіка журналісту Time Саймону Шустеру. Там Навальна  сказала, що велика помилка України — це ігнорування антивоєнно настроєних росіян.

Вдова Навального в інтерв'ю Time назвала велику помилку української влади

Юлія Навальна (фото з відкритих джерел)

Опозиціонерка  заявила, що начебто українська влада має знати про росіян, які не  є налаштованими  проти України.  Як вона стверджує, "це вочевидь не війна Росії. Це війна Путіна", а війну підтримує "агресивна меншість".

"Хороші росіяни" – дуже погана фраза. Я вважаю, що вони (Україна – ред.) просто не хочуть шукати цих антивоєнних росіян. Але такі росіяни таки існують. Просто важко очікувати, що вони вийдуть на вулицю, бо, як я вже сказала, не всі люди – герої. Вони готові вдатися до різних видів боротьби. Важливо підтримувати цих людей, і я вважаю, що їх ігнорувати – помилка уряду України", – наголосила Юлія Навальна. 

Шустер  звернувсь з проханням прокоментувати заяву The Washington Post про те, що  Олена Зеленська не буде присутня на виступі президента Байдена, тому що Юлія  мала сидіти поряд з нею.

"Чесно кажучи, я прочитала про це The Washington Post. До цього я не знала, що її теж запросили. Я вважаю, що якщо те, що написано в The Washington Post – правда; якщо вона не приїхала через мене, то мені дуже шкода. Я навіть не знала, що вона там буде", – продовжила  росіянка.

Як продовжила Навальна, одна з причин, чому вона на виборах в Україні підтримувала Володимира Зеленського — це Олена Зеленська: "Чесно кажучи, коли в Україні відбулися останні президентські вибори, одна з причин, через яку я підтримувала Зеленського і сподівалася на його перемогу, була в тому, що мені дуже подобалася його дружина. Вона мені дуже симпатична", завершила росіянка.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали по те, що вдова Навального звернулася до росіян.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

читач

17 квітня 2024, 20:54

Україна має їм чимось допомогти? Чи допомогти, щоб вони стали героями? Це ваша країна і ваш вибір. А в нас, з вашою допомогою, своїх проблем вистачає.


Новини