Піцерія в Пасажі та кафе ChocoFruits: які заклади нещодавно відкрилися в Одесі

Піцерія в Пасажі та кафе ChocoFruits: які заклади нещодавно відкрилися в Одесі.

Піцерія в Пасажі та кафе ChocoFruits: які заклади нещодавно відкрилися в Одесі. Фото: instagram.com/kvitkova.passage

Дозвілля та їжа
17 квiтня 21:41

Протягом останніх кількох місяців в Одесі з'явилися нові заклади з атмосферним інтер'єром та смачною кухнею.

Vgorode склав добірку ресторанів, кафе, які нещодавно відкрилися в нашому місті.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КАФЕ CHOCOFRUITS

Десерти в ChocoFruits.Десерти в ChocoFruits. Фото: instagram.com/chocofruit888

У січні в ТРЦ City Center в Одесі з'явилося кафе, яке без перебільшення можна назвати раєм для ласунів. Тут є три шоколадні фонтанчики: з молочного, білого та рожевого (полуничного) шоколаду.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ChocoFruit (@chocofruit888)

Можна замовити фрукти у шоколаді на будь-який смак: полуницю, банан, ананас, грушу, яблуко, хурму, виноград, ківі, манго, апельсин, мандарин. Ну а якщо хочеться гострого смаку, варто скуштувати перець чилі у шоколаді. Крім фруктів у шоколаді, в меню є тістечка та порційні торти. Любителі фастфуду звідси голодними також не підуть, тому що в асортименті широкий вибір бургерів Мак Дак та хот-догів. З напоїв тут продають фреші, коктейлі, смузі, какао, гарячий шоколад, рослинне молоко, каву, чаї та лимонади.

ДЕ: ТРЦ City Center, проспект Небесної Сотні, 2

ЧАС РОБОТИ: щодня з 08:30 до 20:30

КОНТАКТИ: Instagram, TikTok

РЕСТОРАН SEABASS

Рибний сет у ресторані Seabass.Рибний сет у ресторані Seabass. Фото: instagram.com/seabass.odesa

У перший день весни в центрі Одеси відкрив двері для відвідувачів новий ресторан. Фішкою закладу є морепродукти та авторські коктейлі. У постійному асортименті різноманітні сніданки, холодні закуски та закуски до пива, салати, супи, основні страви, десерти, гарячі та холодні напої, свіжі соки, вина, алкоголь. Наприклад, тут можна поснідати картопляною вафлею з креветкою карі, пообідати буябесом із морепродуктів, а на десерт взяти ягідний тарт. Також є пісне та дитяче меню.

АДРЕСА: вулиця Буніна, 35

ЧАС РОБОТИ: щодня з 10:00 до 22:00

КОНТАКТИ: +38 093 60 81 408, сайт, Instagram, TikTok

РЕСТОРАН PROBKA BAR

М'ясне меню в ресторані Probka Bar.М'ясне меню в ресторані Probka Bar. Фото: instagram.com/probka.bar.od

Новий заклад, який запрацював в Аркадії на початку березня. У ресторані є відкрита кухня, великий екран, сцена над баром, літня тераса та основний бар зі столиками. У меню страви європейської та одеської кухонь, великий вибір м'ясних делікатесів. Сюди варто заглянути, щоб поснідати карамелізованими млинцями з апельсиновим соусом на основі лікеру, пообідати котлетами із двох видів риби з вершковим картопляним пюре та сирним соусом або просто поласувати десертом, наприклад, медовиком чи морозивом. Є бар та коктейльне меню. А у вихідні тут ще й музична атмосфера: грає діджей.

АДРЕСА: вулиця Генуезька, 3Б

ЧАС РОБОТИ: з понеділка по п'ятницю з 09:00 до 23:00, по суботах та неділях з 10:00 до 23:00

КОНТАКТИ: +38 073 00 02 120, сайт, Instagram

ПІЦЕРІЯ "KVITKOVA. PASSAGE PIZZA ODESA

Меню у KVITKOVA. Passage Pizza Odesa.Меню у KVITKOVA. Passage Pizza Odesa. Фото: instagram.com/kvitkova.passage

У другій половині березня відчинила свої двері для відвідувачів нова піцерія в самому центрі Одеси, в будівлі Пасажу. Поки заклад працює в тестовому режимі, проте найближчим часом має відбутися його офіційне відкриття.

У меню є широкий вибір піци. Є і традиційна "Маргарита", і такі незвичайні варіанти як піца з ростбіфом, руколою та малиново-розмариновим джемом або піца з фісташками. Також в асортименті сніданки (є навіть такий літній варіант як кабачкові оладки), паста, закуски (наприклад, паштет із сицилійської курячої печінки та малинового джему), основні страви. На десерт тут можна замовити бакський чизкейк із малиновим кюлі, тирамісу, брауні з італійським Gelato та вибуховою карамеллю, а також морозиво Gelato.

АДРЕСА: вулиця Дерибасівська, 33 (Пасаж)

ЧАС РОБОТИ: щодня з 10:00 до 23:00

КОНТАКТИ: Instagram, Telegram

КАВ'ЯРНЯ "07:15 COFFEE"

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Мережа кав'ярень (@07.15.coffee)

Ще одним закладом, який з'явився в Одесі наприкінці березня, стала кав'ярня мережі "07:15 Coffee". Меню різноманітне: є і десерти, і хот-доги. Випити тут можна і каву, і напої на молоці, безлактозні або без кофеїну. Із солодкого в асортименті: батончик "Гранола", кілька видів печива, донати, матча-пряники та трубочки зі згущеним молоком. Це вже одинадцятий заклад мережі, решта кав'ярень розташована за адресами: парк Шевченка (біля Алеї Слави); Аркадія; вулиця Академіка Воробйова, 5; проспект Небесної Сотні, 4/10; вулиця Ніжинська, 67; вулиця Пушкінська, 73; вулиця Генерала Бочарова, 50; вулиця Генерала Петрова, 49; вулиця Космонавтів, 17В (парк імені Горького); City Center "Котовський" (біля Sinsay).

АДРЕСА: вулиця Успенська, 44

ЧАС РОБОТИ: щоденно з 07:15 до 20:30

КОНТАКТИ: Instagram

Раніше Vgorode розповідав про те, в яких закладах Одеси можна замовити смачні та незвичайні пасочки: фундучну з горіхово-шоколадним ганашем, маково-вишневу, з кокосовою начинкою та інші.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах