Скандальний політик Олег Ляшко може обійняти високу посаду у Збройних силах України. Про це повідомила журналістка Яніна Соколова, повідомляє «Львівський портал».

Як пише видання, Соколова на своєму YouTube-каналі розповіла, що ексглаву Радикальної партії, який вступив до лав ЗСУ після початку повномасштабної агресії, можуть призначити командиром батальйону ударних безпілотників.

Скандал у середовищі військових з приводу просування Ляшка кар’єрними сходами виник ще раніше, коли з’явилися відомості про те, що він призначений т.в.о. комбата бувши старшим солдатом за званням попри те, що дана посада офіцерська.

На додаток, багато підлеглих незадоволені Ляшком як командиром, який втручається в процес використання БПЛА, а іноді навіть вимагає від них повторно атакувати підбиту техніку для своїх відеороликів.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Ляшко, тим хто висловлює незгоду з такими діями, загрожує переведенням у піхоту.

Популярне: