Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ готує несподіваний удар, а наступ на Харків – вкид
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ готує несподіваний удар, а наступ на Харків – вкид

В окупантів буде тільки один напрямок наступу, упевнений Сергій Кузан

17 квітня 2024, 22:20 comments1709
Поділіться публікацією:

Російські загарбники йдуть в  атаку  на кількох напрямках, і  тепер  зарано говорити, де саме  буде зосереджений  їх майбутній наступ, зазначає очільник  Українського центру безпеки і співробітництва Сергій Кузан, відповідаючи на запитання  Главреда.

РФ готує несподіваний удар, а наступ на Харків – вкид

Наступ на Харків (фото з відкритих джерел)

Окупанти, на думку експерта, можуть посилитись  на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

"Лиманський напрямок їм потрібен, щоб загрожувати з півночі всієї Донецької області, на Бахмутському вони дуже хочуть захопити Часів Яр з метою отримання контролю над важливою висотою. На Авдіївському напрямку, на думку противника, у нас слабкі оборонні укріплення", — зазначив  військовий.

Найбільше  загарбники  атакують на Новопавлівському напрямку – неподалік  Мар'їнки.

Зараз, і це відмінність від  зимової кампанії, російські військові  наступатимуть  тільки на одному з напрямків. Загрози наступу на Суми чи Харків є вкидом  агресора, щоб заплутати нас  і розпорошити сили ЗСУ, переконаний  експерт.

"Противник намагається максимально тиражувати вкид щодо наступу на Суми, Харків чи інші міста, щоб дезорієнтувати нас і згодом завдати найнесподіванішого удару. Росіяни продовжуватимуть свої інформаційні атаки: їм потрібно, щоб ми максимально розтягнули свої сили", — завершив  Сергій Кузан.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чи буде наступ на ХарківРосійські  загарбники   можливо  підуть  в новий наступ. Багато експертів   не виключають  просування в напрямку Харкова. Постійні обстріли можливо вказують на підготовку  окупантів. Про це розповів військовий  аналітик, полковник запасу СБУ Михайло Притула. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини