Конкурент Toyota Land Cruiser: представлено рамний позашляховик BYD Leopard 8

0
399
BYD Leopard 8
-->

Новий флагманський позашляховик, який найбільший китайський автовиробник називає “супергібридом”, розвиває близько 700 кінських сил.

НОВИНИ, ТЕСТ-ДРАЙВИ, ОГЛЯДИ: НАШ TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Нагадаємо, що у 2023 році концерн BYD випустив під різними брендами 3 мільйони автомобілів. Новий флагманський позашляховик, створений на рамному “візку” DMO (Dual Mode Off-road), отримав гідропневматичну підвіску Hydraulic Body Control (DiSus-P) та систему повного привода із трьома блокуваннями диференціалів.

BYD Leopard 8

Гібридну силову установку, новий позашляховик довжиною 5 метрів запозичить у молодшого Leopard 5. 1,5-літрова “турбочетвірка” та два електромотори сукупно видають 687 кінських сил і 760 Нм крутного моменту. Прискорення до 100 км/год становить всього 4,8 секунди. Витрата пального у комбінованому циклі – 7,8 літра на 100 кілометрів.

BYD Leopard 8
Салон новий Leopard 8, ймовірно, запозичить у молодшої моделі.

У переліку оснащення заявлено три лідари залучені в роботі електронних асистентів, проєкційний дисплей діагоналлю 50 дюймів та аудіосистема французької фірми Devialet.

BYD Leopard 8

Публічний дебют нового Leopard 8, який в Китаї продаватиметься під брендом Fang Cheng Bao, пройде у рамках міжнародного автосалону в Пекіні. Старт продажів заплановано на третій квартал поточного року, орієнтовна ціна – від 500 000 юанів (69 000 доларів США).

Вдвічі дешевший за Mercedes G-Class: BYD показав 1100-сильний позашляховик

У Toyota Land Cruiser з’явився рамний побратим: коштує значно менше

За ціною малолітражки: BYD випустив електричну “Чайку” із запасом ходу 400 км

Додати коментар