Головна Новини Світ США У США відреагували на російський удар по лікарні в Чернігові
commentss НОВИНИ Всі новини

У США відреагували на російський удар по лікарні в Чернігові

У своїй реакції на російський удар по лікарні в Чернігові, США закликали Конгрес проголосувати за допомогу Україні.

18 квітня 2024, 08:22 comments2253
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У США назвали черговий російський удар по цивільних об’єктах в Україні прикладом "жахливої ракетної атаки Росії". Заступник спікера Держдепу США Ведант Патель наголосив на необхідності продовжувати підтримку України.

У США відреагували на російський удар по лікарні в Чернігові

Заступник спікера Держдепу США Ведант Патель. Фото з відкритих джерел

На брифінгу заступник спікера Держдепу США Ведант Патель відповів на питання щодо російської ракети, яка влучила у лікарню в Чернігові. 

"Це ще один приклад жахливої ракетної атаки Росії, цього разу по центру Чернігова. Загинуло приблизно 16 осіб. Ракетами зруйновано житлові будинки, лікарню. Зображення цих атак жахливі", — сказав Патель.

Представник США закликав негайно відреагувати на черговий злочин РФ та звернувся до Конгресу з закликом підтримати пакет допомоги Україні.

"Ми вважаємо, що наша підтримка українських партнерів може продовжувати впливати на ситуацію в цьому конфлікті. Це може врятувати життя, але Палата представників має діяти зараз. Палата має діяти цього тижня, щоб підтримати Україну та Ізраїль, коли вони відповідно захищаються від Путіна, Росії та іранського режиму", — наголосив Патель.

Нагадаємо, що 17 квітня три російські ракети влучили в центральну частину Чернігова, зокрема в лікарню. В наслідок російської атаки загинуло щонайменше 18 людей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський емоційно відреагував на приліт російських ракет по Чернігову.

Також "Коментарі" писали про те, що у США відповіли на критику президента Володимира Зеленського щодо недостатньої допомоги Україні. У Держдепі пояснили це небажанням США почати Третю світову війну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини