Головна Новини Суспільство Війна з Росією Відомі терміни та ключові цілі нового наступу РФ: Буданов розкрив подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомі терміни та ключові цілі нового наступу РФ: Буданов розкрив подробиці

Кирило Буданов підтвердив, що плани Кремля не змінювалися і на початок літа росіяни посилюватимуть наступ, намагаючись захопити весь Донбас

18 квітня 2024, 08:50 comments1845
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська планують розпочати новий великий наступ у червні цього року і спробують повністю захопити Луганську та Донецьку області. Як повідомляє портал "Коментарі", такий прогноз в інтерв'ю "Washington Post" озвучив керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

Відомі терміни та ключові цілі нового наступу РФ: Буданов розкрив подробиці

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Глава ГУР припускає, що росіяни спробують улітку захопити Донбас – важливий регіон на сході країни, на яких РФ давно претендує, але не контролює.

Глава ГУР Міноборони України також зазначив, що війська РФ надалі зосередяться на листопадових виборах у США та на їх наслідках.

"До інавгурації вашого президента вони (росіяни — ред.) намагатимуться отримати якнайбільше територій Донецької та Луганської областей", — наголосив Кирило Буданов.

Він також припустив, що можливо росіяни сподіваються, що у разі перемоги на президентських виборах у США Дональда Трампа вони зможуть "ратифікувати" свої успіхи на сході України.

Зазначимо, у цьому ж інтерв'ю Кирило Буданов оцінив ініціативи кандидата у президенти США Дональда Трампа щодо припинення війни Росії проти України за один день. Буданов сказав, що "навіть така людина, як вона (Трамп — ред.), не зможе вирішити це питання за один день". Тому "мирний план" Дональда Трампа сьогодні йому здається нереалістичним.

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава ГУР Міноборони заявив, що війна в Україні продовжуватиметься, поки в Росії діятиме даний режим і не відбудеться зміна влади. Тільки тоді може з'явитися реальне вікно можливостей для переговорів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини