Мобільна техніка

Користувачі Galaxy S21 повідомляють про появу зеленої лінії на екрані

0

У деяких старих телефонах Samsung, особливо серії Galaxy S21, на дисплеях з’являється зелена тонка лінія. Точна причина незрозуміла, але це може бути апаратний дефект, який може посилюватися перегріванням після оновлення програмного забезпечення.

У мережі з’являється багато повідомлень про проблеми з дисплеєм, які виникають на деяких старих пристроях Samsung Galaxy. Проблема проявляється у вигляді тонкої вертикальної зеленої лінії і в першу чергу торкається телефонів серії Galaxy S21, причому найчастіше згадуються моделі Galaxy S21 Ultra і S21 FE.

Деякі користувачі пов’язують це з оновленнями програмного забезпечення або інтенсивним використанням в іграх. Точна причина проблеми із зеленою лінією залишається невизначеною. Збої, пов’язані з програмним забезпеченням, зазвичай усувають простим перезавантаженням або скиданням налаштувань до заводських налаштувань. Факт, що проблема зберігається в деяких користувачів, передбачає потенційний дефект устаткування.

Найбільш ймовірною причиною проблеми із зеленою лінією є несправний роз’єм дисплея або гнучкий кабель. Ці внутрішні компоненти з’єднують дисплей з головною платою телефону, і будь-яке їх пошкодження або послаблення може призвести до несправності дисплея.

Швидкий пошук на платформах соціальних мереж показує, що багато користувачів стикалися з аналогічними проблемами зі своїми старими моделями Samsung. Більшість випадків були пов’язані з оновленнями програмного забезпечення. Хоча Samsung ще офіційно не визнала цієї проблеми, компанія пропонувала ремонт та заміну аналогічних проблем, з якими користувачі серії Galaxy S20 стикалися в минулому.

Comments

Comments are closed.