Обстріл Дніпропетровщини станом на 18 квітня: де сталися прильоти

Вночі окупанти атакували область безпілотниками

Сьогодні вночі російські війська запустили безпілотники на Дніпропетровську область. Один шахед захисники неба знищили над Криворізьким районом. Чотири дрони поцілили по Нікопольщині – одному з сіл Мирівської громади. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, інформує портал "Коментарі".

Пошкоджені два приватні будинки і авто. Люди цілі.

За учорашній день 13 разів ворог атакував Нікопольщину безпілотниками. Ще 4 – артилерією.

Прилітало по Нікополю, Мирівській, Червоногригорівській, Марганецькій, Покровській громадах.

Пошкоджені лікарня, інфраструктурний об'єкт.

А ще – 14 приватних будинків, 11 господарських споруд, 4 гаражі й стільки ж авто. Понівечені теплиці та парники. Газогони і лінії електропередач.

По Синельниківському району агресор вгатив ракетою. Знищив приватну оселю, ще 3 – пошкодив. Побиті 4 господарські споруди, 5 машин, газопровід.

Люди не постраждали.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Дніпропетровщині виплатили грошову допомогу: хто отримав

На Дніпропетровщині виплатили всі види держдопомог за квітень. Продовжується робота з влаштування сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, у родини. Про новини в соцсфері розповіла заступник начальника ОВА Надія Задорожна, інформує портал "Коментарі".

"Отримали майже 412 млн грн державних коштів. Вони – на виплату різних видів допомог у квітні. Зокрема, при народженні дитини, мешканцям з інвалідністю, багатодітним родинам, малозабезпеченим. Загалом їх перерахували понад 141 тисячі людей", – розповіла Надія Задорожна. Хто ще отримав допомогу – читайте за посиланням.

Читайте також: Мешканцям Дніпра та області вкотре пригрозили штрафами

Згідно чинного законодавства, сума штрафу за порушення статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення для громадян становить від 3060 до 6120 гривень. За що загрожують такі штрафи – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися