По Дніпру та області дали прогноз: до чого готуватися

Сьогодні у місті буде декілька небезпечних явищ, тому варто бути вкрай обережними

Синоптики сьогодні прогнозують дощ з грозами. Крім того, по Дніпру та області оголошено про одразу декілька небезпечних явищ.

Прогноз погоди по Дніпропетровській області та м. Дніпро на 18 квітня опублікували в Дніпропетровському регіональному центрі з гідрометеорології, інформує портал "Коментарі".

Так, сьогодні буде хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень невеликий короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер південний, 7-12, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура по області вночі 10-15°, вдень 20-25°, по м. Дніпро вночі 12-14°, вдень 21-23°.

Схід сонця сьогодні відбувся о 05:43, а захід очікується о 19:35. Тривалість дня – 13 годин 52 хвилин.

Крім того, синоптики опублікували попередження про небезпечні та стихійні метеорологічні явища.

18 квітня на території Дніпропетровської області вдень очікується посилення південного вітру 15-20 м/с. Рівень небезпечності І - жовтий

Також 18-19 квітня на більшій частині території Дніпропетровської області (південь та південний захід) збережеться надзвичайна (V класу) пожежна небезпека.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Дніпропетровщині виплатили грошову допомогу: хто отримав

На Дніпропетровщині виплатили всі види держдопомог за квітень. Продовжується робота з влаштування сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, у родини. Про новини в соцсфері розповіла заступник начальника ОВА Надія Задорожна, інформує портал "Коментарі".

"Отримали майже 412 млн грн державних коштів. Вони – на виплату різних видів допомог у квітні. Зокрема, при народженні дитини, мешканцям з інвалідністю, багатодітним родинам, малозабезпеченим. Загалом їх перерахували понад 141 тисячі людей", – розповіла Надія Задорожна. Хто ще отримав допомогу – читайте за посиланням.

Читайте також: Мешканцям Дніпра та області вкотре пригрозили штрафами

Згідно чинного законодавства, сума штрафу за порушення статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення для громадян становить від 3060 до 6120 гривень. За що загрожують такі штрафи – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися