Головна Новини Зірки шоу бізнес Сімейні династії Голлівуду: актриси, які пішли стопами своїх відомих мам
commentss НОВИНИ Всі новини

Сімейні династії Голлівуду: актриси, які пішли стопами своїх відомих мам

Дочки знаменитостей отримали від мам у спадок привабливу зовнішність, таланти та популярність від народження

18 квітня 2024, 11:00
Поділіться публікацією:

У світі кінематографа не рідкість, коли талант передається від покоління до покоління. Наступні актриси не лише успадкували акторські гени своїх знаменитих матерів, а й зуміли завоювати своє місце під сонцем у Голлівуді.

Сімейні династії Голлівуду: актриси, які пішли стопами своїх відомих мам

Дочки-матері: актриси, які пішли стопами своїх знаменитих мам

Гвінет Пелтроу та Блайт Даннер

Гвінет Пелтроу, одна з найвідоміших акторок свого часу, дочка талановитої актриси Блайт Даннер. Блайт відома своїми ролями в театрі та кіно, але Гвінет вдалося вийти за рамки акторської майстерності матері, отримавши Оскар за найкращу жіночу роль у фільмі "Шекспір закоханий".

Сімейні династії Голлівуду: актриси, які пішли стопами своїх відомих мам - фото 2

Кейт Хадсон і Голді Хоун

Кейт Хадсон, чия кар'єра злетіла після ролі у фільмі "Майже знаменитий", є дочкою іконічної Голді Хоун. Голді, яка отримала Оскар за роль у фільмі "Квіточки після ягідок", виховала дочку в любові до мистецтва та свободи самовираження, що, безумовно, знайшло відображення у кар'єрі Кейт.

Сімейні династії Голлівуду: актриси, які пішли стопами своїх відомих мам - фото 3

Дакота Джонсон та Мелані Гріффіт

Дакота Джонсон, відома своєю роллю в серії фільмів "П'ятдесят відтінків сірого", є дочкою Мелані Гріффіт та онукою Тіппі Хедрен. Мелані, знаменита своїми ролями у 80-х та 90-х, передала дочці пристрасть до акторства, що яскраво проявляється у її сміливих та зухвалих проектах.

Сімейні династії Голлівуду: актриси, які пішли стопами своїх відомих мам - фото 4

Майя Хоук та Розуму Турман

Майя Хоук почала свою кар'єру в модельному бізнесі, але незабаром переключилася на акторство, наслідуючи приклад своєї матері Уми Турман. Розуму, відому своїми ролями у фільмах Квентіна Тарантіно, надихнула донька на пошук унікальних і незабутніх ролей.

Сімейні династії Голлівуду: актриси, які пішли стопами своїх відомих мам - фото 5

Зої Кравіц та Ліза Боне

Зої Кравіц, дочка актриси Лізи Боне та музиканта Ленні Кравіца, виявила себе в кіно та музиці. Її матері, Лізі, вдалося створити яскравий образ у культовому серіалі "Косбі", і Зої неодноразово говорила про те, як надихав її приклад матері.

Сімейні династії Голлівуду: актриси, які пішли стопами своїх відомих мам - фото 6

Лілі Коллінз та Джилл Тавелман

Лілі Коллінз, відома за ролями у таких фільмах, як "Правила знімання: Метод Хітча" та "Толкієн", є дочкою британської актриси Джилл Тавелман. Лілі часто згадує, що її матері, яка була ведучою телевізійних шоу у 80-ті, вдалося передати їй любов до сцени та акторської майстерності.

Сімейні династії Голлівуду: актриси, які пішли стопами своїх відомих мам - фото 7

Джеймі Лі Кертіс та Джанет Лі

Джеймі Лі Кертіс, яка стала знаковою фігурою в жанрі хорор завдяки своїй ролі в "Хелловін", є дочкою знаменитої актриси Джанет Лі. Джанет, яка підірвала Голлівуд своєю роллю у "Психо" Альфреда Хічкока, безсумнівно, надихнула Джеймі на вибір сміливих та провокаційних ролей.

Сімейні династії Голлівуду: актриси, які пішли стопами своїх відомих мам - фото 8

Ці актриси не тільки успадкували акторські здібності своїх матерів, але й змогли довести, що талант у Голлівуді може процвітати від покоління до покоління, щоразу знаходячи нові грані та вирази.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини