На Київщині через небезпечні ігри у хлопчика діагностували 75 відсотків опіків

Дитину ушпиталили до реанімації

Поліцейські Київщини проводять перевірку за фактом ураження електричним струмом неповнолітнього. У Білій Церкві двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці.

Про це повідомляє поліція Київської області. 

За попередньою інформацією, один із них запропонував іншому залізти на дах вантажного вагона, які стояли у тимчасовому відстійнику. Його товариш на пропозицію не погодився, і малолітній почав підійматися по металевій драбині самостійно. Пізніше товаришу, що залишився поруч з вагоном, здалося, що до них наближається хтось і він повернувся. У цей момент він почув гучний звук, схожий на вибух, і побачив свого товариша вже лежачого на землі. Медики, які приїхали на місце, терміново ушпиталили дитину до реанімації. У хлопчика діагностували 75% опіків тіла 2 та 3 ступеню.

Поліція Київщини закликає батьків постійно наголошувати на правилах безпеки під час дозвілля та, зокрема, застерегти своїх дітей від подібних ігор на залізниці. Бережіть їх життя та здоров’я, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, на Київщині двох чоловіків вразило струмом. В Рокитнянській громаді, що на Білоцерківщині, двоє чоловіків виконували роботи по бурінню свердловини.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися