На сьогодні, 18 квітня, у низці областей України оголошено підвищений рівень небезпечності. Про це свідчать дані Українського гідрометцентру

За даними синоптиків, сьогодні очікуються значні дощі. І рівень небезпечності оголошено у таких областях:

  • Вінницька;
  • Київська;
  • Чернігівська;
  • Житомирська;
  • Черкаська.

Погода в Україні – прогноз на 18 квітня

Сьогодні, за даними синоптиків, в Україні буде хмарно. По всій країні, крім південно-східної частини, пройдуть помірні дощі. На Вінниччині, Київщині та Чернігівщині, вдень і на Житомирщині та Черкащині  опади будуть значними.  В центральних та Харківській областях подекуди грози.

Швидкість вітру буде в межах 7-12 м/с, але вдень в Карпатах, а також у більшості центральних та східних областей місцями пориви сягатимуть 15-20 м/с.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Температура у західних, північних, Вінницькій та Черкаській областях буде не вище +7°…+12°. На решті території стовпчики термометрів покажуть +14°…+19°, а на південному сході та сході країни повітря прогріється до +22°…+27°. 

В Карпатах пройде мокрий сніг, а температура вдень триматиметься в межах 0°…+5°.

Популярне: