Головна Новини Політика України 2024 Потрапляння Єрмака у рейтинг Time могло бути «простимульовано». Яка мета
commentss НОВИНИ Всі новини

Потрапляння Єрмака у рейтинг Time могло бути «простимульовано». Яка мета

Голова Офісу президента Андрій Єрмак потрапив у рейтинг Time, як найвпливовіша людина. При цьому є думка, що потрапляння в цей рейтинг могли «простумулювати», бо Єрмак буцімто мітить на посаду прем’єра

18 квітня 2024, 12:20
Поділіться публікацією:

Голова Офісу президента Андрій Єрмак дуже хоче обійняти посаду прем'єр-міністра, про це у соцмережах заявив економіст Борис Кушнірук. Саме тому він не виключив, що потрапляння у рейтинг Time могло бути певним чином простимульовано.

Потрапляння Єрмака у рейтинг Time могло бути «простимульовано». Яка мета

Андрій Єрмак

"Це мало підсилити його претензії на цю посаду",
— підкреслив експерт.

До того ж, додає він, з урахуванням намагань Росії поставити під сумнів повноваження Президента Володимира Зеленського після 20 травня, посада прем'єр-міністра стає більш значущою, щонайменше, за межами України.

Проте, додає експерт, з практичного управлінського досвіду у Єрмака є лише керування мережею кіосків у місті Києві, тому на посаді прем'єр-міністра він може виглядати ще абсурдніше, ніж чинний голова уряду Денис Шмигаль.

"Інша справа, що пан Єрмак настільки чітко асоціюється з корупцію у верхівках влади в Україні, що його призначення на посаду прем'єр-міністра буде вкрай скептично і негативно сприйматися не тільки в Україні, але і за її межами. Хоча не факт, що Президента Зеленського та пана Єрмака це зупинить",
— додав Кушнірук.

Натомість журналіст Юрій Бутусов вважає, що Єрмак потрапив у рейтинг тому, що Зеленський буцімто давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює голова його офісу.

"Для нас великий ризик, що Єрмак — політичний авантюрист, тісно повʼязаний з РФ, який дахує найбрудніші корупційні схеми у владі, суддів, силовиків, митницю, податкову, фактично вирішує долю країни у таких важливих питаннях",
— заявив у Фейсбуці Бутусов.

Разом з тим, сам Єрмак заявив, що його потрапляння у рейтинг – це оцінка роботи всієї президентської команди. При цьому він додав, що в списку Time мають бути такі люди, як Дмитро Коцюбайло, Павло Петриченко, Олексій Чубашев, Андрій Пільщиков "Джус", Владислава Черних "Аїда" та інші наші герої, які віддали життя за свободу України.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Time опублікував рейтинг топ-100 найвпливовіших людей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини