Де у Дніпрі та області можна зарядити телефони: мапа

Росіяни активізували удари по українським енергооб’єктам, зокрема у Дніпрі. У разі аварійних відключень світла у місті та області діють «Пункти незламності». 

Про це дніпрянам нагадує Відкритий

На Дніпропетровщині діють понад 1300 «Пунктів незламності». Їх оснащено необхідним обладнанням та речами для прийому мешканців.

Кожен пункт має аптечку, вогнегасник, генератори, Starlink, подовжувачі, запаси питної та технічної води, електрочайники, обігрівачі та дитячі куточки, а також зони для домашніх улюбленців.

Інтерактивна мапа «Пунктів незламності» доступна за посиланням.

Пункти незламності: де у Дніпрі та області можна зарядити телефони

Також у застосунку Дія можна знайти найближчий «Пункт незламності», перевірити наявність в ньому необхідних послуг та прокласти маршрут. Це дасть змогу зручно й швидко вибрати найближчий пункт, щоб отримати потрібні опції під час відключень світла, залишатися на зв’язку та мати доступ до інтернету навіть в умовах блекаута.

Зазначимо, що Президент України Володимир Зеленський під час спеціального засідання Європейської ради заявив, що росія знищила майже всю українську теплову електрогенерацію.

«Під ударами терористів – дамби та обладнання гідроелектростанцій, а також газова інфраструктура», – сказав він.

Зеленський наголосив, що під загрозою російського терору – інфраструктура інших наших атомних станцій та мереж розподілу.

Нагадаємо, у небі над Дніпром прогримів вибух. Жителів регіону просять залишатися в укриттях до завершення тривоги.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал і сторінку Відкритого в Фейсбук, щоб першими дізнаватися про найважливіші події Дніпра.

Теги: , ,