Міноборони РФ стверджує, що ЗСУ атакували об’єкти на росії ракетами 

Головне за день:

 Безпілотні літальні апарати (БПЛА) влаштували масовану атаку на чотири області Росії, зазначається в повідомленні Міністерства оборони РФ. Зокрема, у Воронежі дрони вдарили по складу пального на території військової частини.

Уночі пролунали кілька потужних вибухів у Воронежі. Російські медіа повідомляють, що безпілотники атакували склад пального на військовій базі. 

Місцева влада лише підтвердила падіння дрону на промислове підприємство, де виникла пожежа. Губернатор повідомив про пошкодження чотирьох будівель. Однак за іншими джерелами, було пошкоджено дев’ять приватних будинків та споруд. Уламки одного з БПЛА впали на пилораму, де виникла пожежа.  

Також читайте: ГУР знищило на Росії гелікоптер Мі-8 за 15 мільйонів доларів: відео

БПЛА також були помічені над Брянською та Ростовською областями. На території Бєлгородської області, за інформацією Міноборони РФ, були збиті якісь снаряди РСЗВ.

Губернатор Бєлгородської області повідомив, що їхня система протиповітряної оборони збила 21 повітряну ціль. За попередніми даними, одна людина постраждала. Внаслідок атаки в селищі Розумне було пошкоджено покрівлю та стіни одного з приватних будинків, інша постраждала особа отримала осколкове поранення.

Міноборони РФ заявило, що вночі було припинено спроби атак на об’єкти в країні, використовуючи оперативно-тактичні ракети, ракетно-артилерійські комплекси та БПЛА. У відомстві зазначають, що системи ППО знищили різноманітні дрони та повітряні кулі.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦