Україна скоро отримає додаткову систему ППО Iris-T від виробника

Виконавчий директор оборонної компанії Diehl Defence Гельмут Раух 18 квітня анонсував постачання Україні додаткової системи протиповітряної оборони Iris-T
Про це пише Bild.

Раух, а також віцеканцлер Німеччини Роберт Габек сьогодні прибули до Києва. За словами Габека, цей візит є свідченням того, що Німеччина надаватиме тривалу підтримку Україні.

“Якщо путін досягне успіху у своїй війні в Україні, він продовжить. Тому для нашої безпеки й миру в Європі важливо, щоб Україна успішно захищалася і щоб ми їй допомагали”, – зазначив віцеканцлер.

Своєю чергою Раух анонсував передачу Україні додаткової системи Iris-T.

“Три наші системи вже перебувають в Україні, і ще більше буде поставлено цього року. Наступна – всього за кілька тижнів”, – сказав він.

Німецька делегація має намір зустрітися з президентом Володимиром Зеленським, віцепрем’єркою Юлією Свириденко й очільником Міненерго Германом Галущенком.

  • 13 квітня стало відомо, що Німеччина передасть Україні ще одну систему Patriot.
  • 17 квітня уряд Німеччини виступив з ініціативою щодо пошуку та надання Україні додаткових засобів протиповітряної оборони.
Джерело espreso

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше