Історичні фільми, трилер та кримінальна драма з Крістен Стюарт — кіноафіша

Фрагмент трейлеру "Земля короля". Скриншот: kanaldim.tv

Цього тижня в кінотеатрах країни покажуть два фільми жахів, кримінальну мелодраму та історичний фільм. Зокрема, трилер "Ебігейл", драму "На вістрі клинка", історичний трилер "Земля Короля", а також кримінальну драму "Любов, брехня та кровопролиття". Про сюжет кожного фільму дізнавайтеся у матеріалі "Ранку Вдома".

Новий трейлер "Ебігейл" виходить в прокат 18 квітня. Це історія про викрадення конкурентами доньки впливового злочинця, яке захоплюється балетом. Хлопці та дівчата, яких найняли приглянути за дитиною у віддаленому маєтку, вже налаштувалися на приємний відпочинок. Як тут виявилося, що Ебігейл розуміється не тільки на балеті. Вона справжнісінький вампір, жорстокий, безжальний і дуже сильний. Чим все закінчиться, дивіться вже в кіно.

Нова французька драма "На вістрі клинка" — про Париж 1887 року. В центрі сюжету неперевершений майстер дуелей Клеман Лаказ. Хоча цей вид вирішення суперечок поза законом, у високому товаристві доволі часто трапляються дуелі. Одного разу до Лаказа звертається по допомогу суфражистка Марі-Роуз Астьє. Вона давно і самовіддано бореться за права жінок та хоче викликати на дуель журналіста, який своїми статтями кидав тінь на її діяльність. Що з цього вийде дізнаєтесь в кіно з 18 квітня. До речі, серед персонажів фільму є реальні особистості, однак без історичної точності.

Новий історичний трилер "Земля короля" з Мадсом Міккельсен у головній ролі про реальних історичних осіб, однак зі значною часткою художньої вигадки. У центрі сюжету втомлений роками військової служби Людвіг Кален. Він отримує від короля дозвіл займатися землеробством на віддалених землях. Йдеться про вересові пустки на півночі Данії на знак вдячності за обробіток земель, які раніше вважалися для цього непридатними. Король обіцяє Калену дворянський титул. На місці з'ясовується, що болотисті землі найменша проблема, з якою зіштовхнеться Кален. Тутешній землевласник вважає відведені королем землі своїми. Його влада в цих краях така ж безмежна, як і його жорстокість. Якою буде розплата за амбіції і хто переможе у цій битві дізнайтеся у кіно вже з 18 квітня.

Кримінальна драма "Любов, брехня та кровопролиття" з Крістен Стюарт в головній ролі — про людську ваду менеджери тренажерного залу, яка стає близькою з амбітною бодибілдеркою. Їхня пристрасть виливається в небезпечну пригоду, яка затягне обох в тенета злочинних зв'язків. Не пропустіть в кіно з 18 квітня.

Читайте також: "Я і Фелікс", "Повстання Штатів" та "Емі Вайнхаус: Back To Black" — головні кінопрем'єри тижня

Медіа-партнери
Прямий ефір