У Києві витратять 20 млн гривень на добудову моста

Він буде освітлений різними кольорами та має функцію включення музики

На добудову пішохідного мосту з Оболонської набережної на острів Оболонський районна державна адміністрація Оболонського району витратить 20 мільйонів гривень.

Про це йдеться у тендері на сайті Prozorro.

Зазначається, що роботи будуть виконуватись відповідно до коригованої проєктно-кошторисної документації. До 10 червня 2024 року там мають виконати будівельно-монтажні роботи та провести благоустрій.

Згідно з прогнозами інфраструктурного експерта Павла Авдокушина, планується відкрити міст наприкінці травня 2024 року, який з’єднує Оболонську набережну з островом Оболонським. 

На продовження будівництва моста-хвилі на Оболоні виділили кошти з метрополії Великого Парижа у сумі 19 496 412,0 гривень. Міст-хвиля виготовлятиметься з металу від "Азовсталі" і складатиметься з п’яти хвиль. Загальна довжина моста становитиме 160 метрів, а ширина - 4 метри. Він буде освітлений різними кольорами та має функцію включення музики при певній кількості людей на ньому.

picture

Нагадаємо, три університети столиці ввійшли до списку найкращих у світі за версією QS World University Rankings.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ufo

24 квітня 2024, 19:10

Тут опечатка закралась в заголовок. Следует читать "У Києві розтратять 20 млн гривень на добудові моста" . так будет больше похоже на правду

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися