Мобільна техніка

Цього місяця починається внутрішнє тестування серії Xiaomi 15

0

Минулого року Xiaomi випустила Xiaomi 14 і 14 Pro як перші у світі телефони, оснащені чіпом Snapdragon 8 Gen 3. Були повідомлення, що цього року OnePlus може випустити OnePlus 13 як перший телефон, оснащений чіпом Snapdragon 8 Gen 4. Нова розробка показала, що наступне внутрішнє тестування серії Xiaomi 15 незабаром відбудеться в Китаї.

У недавньому дописі на Weibo компанія Digital Chat Station, схоже, розкрила подробиці про серію Xiaomi 15. Хоча DCS не вказав назви телефонів, про які він говорить, здається ймовірним, що інформація стосується лінійки Xiaomi 15.

У витоку йдеться про те, що наступна фаза внутрішнього тестування серії Xiaomi 15 відбудеться цього місяця (квітень). Нагадаємо, у вересні цього року він увійде у фазу масового виробництва.

Ходять чутки, що серія 15 має нову перископну телефотокамеру та ультразвуковий вбудований в екран сканер відбитків пальців. Залишається побачити, чи матиме ці функції остаточна версія модельного ряду.

Серія Xiaomi 15 буде доступна у двох варіантах розміру екрана. Недавній витік стверджував, що стандартна модель матиме 6,36-дюймовий плоский OLED-екран. Варіант Pro може мати більший екран, але його точний розмір поки невідомий. Кажуть, що обидва телефони підтримують роздільну здатність 1,5K і 2K відповідно.

Кажуть, що Xiaomi 15 і 15 Pro будуть оснащені батареями високої щільності, але їх ємність невідома. Нетрадиційно, витік свідчить про те, що обидва телефони матимуть виготовлену на замовлення 50-мегапіксельну основну камеру OmniVision.

Comments

Comments are closed.