Наводив ракети на Дніпро: затримали містянина

У Дніпрі викрито чоловіка, який інформував ворога про розміщення блокпостів та дислокацію українських військових

Підозрюваний – житель м. Дніпро – збирав дані щодо розміщення блокпостів, місць дислокації особового складу та військової техніки ЗСУ на території області. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Офісу Генерального прокурора.

Маючи проросійські погляди, дніпрянин через Telegram передавав представнику держави-агресора цю інформацію.

Чоловік надсилав зображення карт із точними координатами, що дають можливість ідентифікації на місцевості.

Під час обшуку за місцем проживання підозрюваного виявлено та вилучено мобільний телефон із доказами протиправної діяльності.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури викрито і повідомлено про підозру чоловіку у несанкціонованому поширенні інформації про розташування Збройних Сил України (ч. 3 ст. 114-2 КК України).

Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування - Управління СБУ у Дніпропетровській області.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Дніпропетровщині виплатили грошову допомогу: хто отримав

На Дніпропетровщині виплатили всі види держдопомог за квітень. Продовжується робота з влаштування сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, у родини. Про новини в соцсфері розповіла заступник начальника ОВА Надія Задорожна, інформує портал "Коментарі".

"Отримали майже 412 млн грн державних коштів. Вони – на виплату різних видів допомог у квітні. Зокрема, при народженні дитини, мешканцям з інвалідністю, багатодітним родинам, малозабезпеченим. Загалом їх перерахували понад 141 тисячі людей", – розповіла Надія Задорожна. Хто ще отримав допомогу – читайте за посиланням.

Читайте також: Мешканцям Дніпра та області вкотре пригрозили штрафами

Згідно чинного законодавства, сума штрафу за порушення статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення для громадян становить від 3060 до 6120 гривень. За що загрожують такі штрафи – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися