На Одещині жінка вдарила ножем односельця: що стало причиною

Суд виніс вирок жінці, яка вдарила ножем односельця

Суд виніс обвинувальний вирок у справі жінки, яка вдарила ножем односельця під час побутової сварки. Жінку засудили до п'яти років позбавлення волі з іспитовим строком два роки за спричинення тяжких тілесних ушкоджень. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Подія трапилася у приватному домоволодінні в одному з сіл Березівської громади. Під час сварки, що виникла між чоловіком і жінкою під час частування, остання вдарила ножем у груди свого співмешканця.

Правоохоронні органи встановили, що чоловіку завдали проникаюче колото-різане поранення живота, що стало тяжким тілесним ушкодженням.

Обвинувальний акт був скерований до суду, який, дослідивши матеріали провадження та докази, прийняв рішення про вину засудженої. За цим рішенням, жінку зобов'язали дотримуватися певних умов, включаючи з'явлення для реєстрації в уповноважений орган з питань пробації та повідомлення про зміни місця проживання або роботи.


Нагадаємо, після проведення детального розслідування, поліцейські Одеського району затримали чоловіка у справі про тяжке побиття його знайомої, що призвело до її смерті. Зловмиснику вже повідомили про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, і йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Крім того, поліція Одеського району затримала чоловіка, який жорстоко побив свого односельця і покинув його на дорозі, де потерпілий пізніше помер. Зловмиснику загрожує до 10 років ув'язнення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися