Стало відомо, чого зараз чекає Володимир Путін, який вперто продовжує війну в Україні, попри колосальні витрати. Своєю думкою про мету кремлівського автократа поділився екс-радник президента США з національної безпеки Джон Болтон.

В інтерв’ю виданню “Настоящее время” американський чиновник припустив, що зараз Кремль робить ставку на Дональда Трампа і хоче дочекатися його повернення до Білого дому.

«Якщо його оберуть, то я дуже переймаюся майбутнім України. Я дуже стурбований можливим переобранням Трампа», – зазначив Болтон.

За його словами, Путін сподівається, що Трамп реалізує свої передвиборчі обіцянки і займеться ізоляцією США на міжнародній арені, а можливо, навіть спробує вийти з НАТО.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Це було б катастрофічною помилкою для Сполучених Штатів і для всього світу, якби він це зробив, але це можливо”, – вважає Болтон.

Популярне: