Головна Новини Світ Росія У Кремлі нервово відреагували на рішення США про допомогу Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі нервово відреагували на рішення США про допомогу Україні

Пєсков критикує США за допомогу Україні, яка має бути використана для боротьби проти Росії. Речник Кремля почав звинувачувати США в "колоніальній політиці".

18 квітня 2024, 15:27 comments3784
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Кремля Дмитрій Пєсков заявив, що США у випадку надання допомоги Україні спровокує продовження війни. За словами Пєскова, США виділяє допомогу Україні лише для того, щоб отримати собі прибуток. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі нервово відреагували на рішення США про допомогу Україні

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

Спікер Палати представників Майк Джонсон заявив, що проєкт допомоги Україні буде поставлено на голосування у Конгресі США 20 квітня. На такі зрушення у політиці США щодо допомоги Україні відреагували у Кремлі.

"Американці не забувають про себе, пакети допомоги передусім забезпечують ситуацію, коли дуже значна частина виділених коштів залишається в американських військово-промислових комплексах і потім виплачується у вигляді податків американській державі", — сказав Пєсков.

За словами речника Кремля, це "улюблена колоніальна політика США" давати гроші та забезпечувати цим розвиток своєї країни. 

"Це жодним чином не може вплинути на розвиток ситуації на фронті. Зараз усі фахівці чітко бачать ситуацію, яка є далеко не сприятливою для української сторони. Тому допомога США не зможе нічого змінити", — додав Пєсков.

Нагадаємо, що пакет допомоги Україні від США передбачає виділення понад 60 млрд доларів, з яких 23 млрд — це кошти на поповнення запасів армії, які можуть бути використані для допомоги Україні, 13,8 млрд — на закупівлю техніки для України, 7,85 млрд на економічну допомогу Україні та інші витрати.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що республіканці подали поправку до пакета допомоги Україні в якій пропонується почати мирні переговори з Росією.

Також "Коментарі" писали, що у Держдепі США відповіли на критику Зеленського щодо недостатньої допомоги з Вашингтону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

скажи-ка дядя...кого там пам'ять подвела

18 квітня 2024, 15:08

Проте пан пєсков не згадав, що нині у московії, теж є улюблена національна розвага -"улюблена колоніальна політика орди" - дозволяти своїм оркам руйнувати та вбивати, всюди та всіх, хто ниць не падає та поклоняється режиму його пана, кремлівському хана пуйло-вована... та забезпечувати цим розвиток "русского мира"...


Новини