У Луганській ОВА підтвердили, що п’яний росіянин з автомата розстріляв двох цивільних у тимчасово захопленому ворогом Лисичанську.

Головне за день:

Виявилося, що окупант вже був раніше судимим. Подробиці інциденту повідомив очільник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Читайте також: БПЛА влаштували масовану атаку на чотири області росії

За словами Лисогора, ексштурмовик російського підрозділу “Шторм Z” розстріляв двох жителів Лисичанська. До 24 лютого 2022 року він неодноразово сидів у тюрмі за крадіжки, ДТП та розбої. Проте за участь у бойових діях його звільнили і він перебував на волі.

Очільник ОВА наголосив, що тепер в росіянина знову з’явилася можливість повернутися на фронт і її дуже швидко використав.

Лисичанськ

Нагадаємо, що у будинку на провулку Червоному в Лисичанську знайшли тіла двох чоловіків, які мешкали в Лисичанську. Загиблим були Андрій Тонченко (51 рік) та Віктор Барвінок (34 роки).

Уже затримано 57-річного військовослужбовця РФ Василя Сажина, який пив з вбитими алкогольні напої, потім посварився і розстріляв обох.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦