Головна Новини Суспільство Війна з Росією Генерал-лейтенант назвав місце з великою кількістю російської бронетехніки
commentss НОВИНИ Всі новини

Генерал-лейтенант назвав місце з великою кількістю російської бронетехніки

Росія може відновлювати стару радянську військову техніку, щоб використовувати її для війни в Україні.

18 квітня 2024, 16:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Генерал-лейтенант у відставці та колишній заступник начальника Генерального штабу ЗСУ Ігор Романенко заявив, що у Росії існують "поля старої бронетехніки" за Уралом, яку росіяни можуть відновити та відправити на війну в Україні. 

Генерал-лейтенант назвав місце з великою кількістю російської бронетехніки

Склад російської бронетехніки. Фото з відкритих джерел

В ефірі телеканалу "Еспресо" генерал-лейтенант Ігор Романенко зазначив, що Росія відновила свій військовий потенціал до того рівня, який був на початку повномасштабного вторгнення. Крім того, Кремль перевів економіку країни на "військові рейки" минулого року, щоб покривати втрати на війні в Україні.

За словами українського генерала, Росія має ще великий запас старої бронетехніки, яку вона може відновлювати та відправляти на війну в Україні.

"Не треба забувати, що Радянський Союз був змушений, коли підписували договори, бронетехніку передислокувати за Урал. Наразі там поля старої бронетехніки яку можна відновлювати, модернізовувати, що росіяни й роблять", — розповів Романенко.

Генерал-лейтенант пояснює, що за цим переміщенням техніки потрібно активно стежити та оцінювати ситуацію.

"Нам треба реалістично оцінювати можливості ворога. Відстежувати, куди йде ворожа техніка, щоб ефективно з нею боротися та наполегливо збільшувати свій потенціал", — додав Романенко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія продовжує модифікувати свої танки через постійні атаки українських дронів. Як наслідок в мережу потрапив вже щонайменше третій екземпляр російського "танка-черепахи".

Також "Коментарі" писали про те, що російські ЗМІ повідомили про нібито українську атаку по території РФ за допомогою повітряних куль.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини