Носимі пристрої

Nothing представила бездротові навушники Ear і Ear(a) з автономністю 40 годин

0

Компанія Nothing представила дві пари бездротових навушників — Nothing Ear (a) вартістю €99 або $99 та Nothing Ear вартістю €149 або $149. Nothing Ear є флагманським рішенням виробника та прямим спадкоємцем торішньої моделі Ear(2). Своєю чергою, модель Ear(a) покликана заповнити пропуск як більш доступний варіант. Компанія також оголосила, що нові навушники та інші аудіопродукти отримають інтеграцію чат-бота ChatGPT.

Навушники Nothing Ear отримали 11-мм динамічні драйвери з керамічною діафрагмою для більш насичених та точних високих частот, а також мають по два вентиляційні отвори для покращення повітряного потоку та більш чіткого звучання. Для новинки заявляється підтримка кодеків LHDC 5.0 та LDAC для потокової передачі звуку високої чіткості, а також використання покращеного алгоритму Smart ANC, що автоматично підлаштовує ефективність роботи активної системи шумоподавлення. Остання відсікає зайві шуми гучністю до 45 дБА.

Nothing також оновила мобільний додаток Nothing X для керування налаштуваннями навушників, додавши покращений еквалайзер із кастомними налаштуваннями, а також можливість поділитися ними з друзями.

До джерела сигналу Nothing Ear підключаються через протокол Bluetooth 5.3, а також підтримують подвійне підключення через Google Fast Pair і Microsoft Swift Pair. Кожен навушник отримав по три мікрофони для підвищення якості передачі голосу під час розмови та більш ефективної роботи системи активного шумоподавлення.

Компанія заявляє, що Nothing Ear пропрацюють від батареї 8,5 годин (5,2 годин з ANC), а з чохлом-зарядкою — до 40,5 (без ANC). Навушники підтримують провідну зарядку через USB-C, а також бездротову зарядку потужністю до 2,5 Вт через зарядні пристрої стандарту Qi. Для навушників заявляється захист від води та пилу IP54. Для чохла вказано захист IP55.

Nothing Ear будуть доступні в чорному та білому варіантах виконання. Замовлення на новинку вже приймаються. У продаж навушники надійдуть 22 квітня.

Модель бездротових навушників Nothing Ear (a) зберегла більшість ключових особливостей дорожчих Nothing Ear. Вони також отримали 11-мм динамічні випромінювачі, підтримку ANC (45 дБА), а також кодека LDAC. А ось підтримки LHDC немає. Для Nothing Ear(a) не заявляється підтримка кастомних налаштувань еквалайзера та керамічної діафрагми.

Водночас, Nothing Ear (a) на годину довше пропрацюють в автономному режимі без ANC. З включеною ANC час роботи становитиме 5,5 години. Підзарядка від чохла забезпечить новинці до 42,5 годин роботи. Підтримки бездротової зарядки у Nothing Ear (a) немає. Заряджаються вони лише від USB-C. Також для Nothing Ear(a) заявлено захист від води та пилу IP54, а для чохла-зарядки вказується захист IPX2.

Nothing Ear (a) пропонує дещо інший дизайн конструкції та поставляються у прямокутному чохлі-зарядці. Вони пропонуватимуться у білому, чорному та жовтому варіантах виконання, а у продажу з’являться з 29 квітня.

Для обох пар навушників також заявляється підтримка чат-бота ChatGPT, якого можна буде налаштувати через мобільний додаток Nothing X. Викликати чат-бота можна буде за допомогою торкання двома пальцями одного з навушників. Підтримка ChatGPT також незабаром стане доступна для навушників Ear(1), Ear(2) та Ear(stick), а до червня з’явиться в продуктах CMF, суббренду Nothing.

Comments

Comments are closed.