Сховали наркотики в телефоні: на Одещині судитимуть “закладчицю”

У жінки вилучили PVP в особливо великих розмірах

Поліція Ізмаїла затримала місцеву жительку за незаконне зберігання та розповсюдження психотропної речовини PVP. Жінка отримала посилку з майже 75 грамами цієї речовини, призначену для розфасування і реалізації. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Співробітники управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП в Одеській області, разом з прикордонниками, затримали підсудну в січні цього року. Психотропна речовина була прихована в старому телефонному апараті, який прийшов у посилці. Вага і походження речовини підтверджено експертним висновком.

Під час досудового розслідування встановлено, що жінка уклала угоду з невідомою особою через мобільний додаток про розповсюдження психотропу. Вона повинна була розфасувати речовину і розставляти її по місту як "закладки".

Ми зібрали достатньо доказів і висунули фігурантці обвинувачення за частиною 3 статті 307 Кримінального кодексу України, а саме у незаконному придбанні, зберіганні психотропних речовин з метою збуту, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, якщо предметом таких дій були особливо небезпечні психотропні речовини в особливо великих розмірах. Згідно з чинним законодавством, правопорушниці загрожує позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна. Досудове розслідування ми завершили і обвинувальний акт скерували до суду, – прокоментував начальник слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.

Нагадаємо, поліція Одеси виявила злочинне угруповання, яке займалося збутом наркотиків та психотропів, що призвело до мільйонних прибутків для зловмисників. Правоохоронці документували діяльність правопорушників та вилучили з незаконного обігу понад чотири кілограми канабісу, амфетаміну, PVP та креку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися