RU
 

Посадовицю інституту НААН затримали на хабарі

Текст: ,  18 квітня 2024, 17:35
0
4322
Посадовицю інституту НААН затримали на хабарі
Фото: Київська обласна прокуратура
Підозрюваних затримали після одержання грошей

Заступник директора інституту діяла у змові з двома знайомими, яких залучила для одержання хабара.

Посадовицю одного з інститутів Національної академії аграрних наук України та двох її посібників викрили на хабарі у понад 21 тис. доларів, які вона вимагала від голови фермерського господарства. Про це 18 квітня повідомляє Офіс генерального прокурора.

Зазначається, що у квітні 2024 року фігурантка вимагала від голови фермерського господарства 21,2 тис доларів. Цю суму фермер мав сплатити за здійснення розрахунків по минулорічному договору з оброблення 453 га належної інституту землі та можливість укласти договір її оренди на поточний рік.

Заступник директора інституту діяла у змові з двома знайомими, яких залучила для одержання хабара.

Підозрюваних затримали після одержання грошей. Суд обрав їм запобіжні заходи - тримання під вартою.

 

 

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд (ВАКС) оголосив вирок міському голові міста Рені в Одеській області Ігорю Плехову і колишньому депутату місцевої міськради Івану Пойдолову – 9 і 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Мер та колишній депутат міськради просили $100 тисяч за надання громадянину в оренду земельної ділянки комунальної власності площею 2,5 га.

Також повідомлялося, що у Рівному на хабарництві спіймали першого заступника начальника обласної митниці, який вимагав гроші у імпортерів.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

ТЕГИ: взяткачиновникизадержание
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі