Росія може готувати хибний удар, щоб відвернути Сили оборони України з тієї ділянки фронту, де відбуватиметься спроба прориву. Таку думку в інтерв’ю телеканалу “1+1” висловив відомий військовий аналітик Олександр Мусієнко.

За словами експерта, можливості для того, щоб рівномірно розподілити сили по тисячі кілометрів фронту немає в жодній із сторін, тому зараз між ЗСУ та ЗС РФ ведеться своєрідна гра, в ході якої одна зі сторін намагається вгадати, де завдаватиме удару ворог, щоб сконцентрувати там свої сили.

Мусієнко вважає, що наступ росіяни здійснюватимуть на Часів Яр та Краматорськ зі Слов’янськом, а удари для відволікання відбудуться на крайній північній точці фронту на Харківщині, а також на півдні — під Вугледаром.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Нас Росія хоче обіграти в тому, щоб вони змогли сконцентрувати сили, а ми не змогли або нам не вистачило сконцентрувати у відповідь і дати відсіч”, – пояснив аналітик.

Популярне: