close-btn

Криптобіржа Binance запустила платформу для аірдропів і Web3-квестів

Криптовалютна біржа Binance запустить нову платформу під назвою Megadop. Вона спеціалізується на аірдропах та проведенні Web3-квестів

Криптобіржа Binance запустила платформу для аірдропів і Web3-квестів

Криптобіржа Binance запустила платформу для аірдропів і Web3-квестів Фото згенеровано за допомогою chat.openai.com

Цей сервіс дозволить клієнтам Binance отримувати токени на ранніх стадіях запуску проєктів та заробляти винагороди за активність.

Megadop інтегрує продукт Simple Earn та гаманець Binance Web3 Wallet, що змінює користувацький досвід у сфері аірдропів. Платформа забезпечує користувачам ранній доступ до обраних проєктів до їх появи на Binance.

За словами представників компанії, клієнти можуть скористатися широким асортиментом акцій та пропозицій. Користувачі також мають можливість виконувати завдання через криптогаманець для отримання нагород.

Першим токеном, що буде запущений на Megadrop, стане BounceBit (BB), проєкт, який визначається як перше у світі рішення для рестейкінгу біткоїнів.

Цікаве по темі: Синергія соціальних мереж та Web3: що таке SocialFi та чи стане це новим трендом

BounceBit має систему блокування активів з двома токенами, що включає в себе захист на базі біткоїн-технологій і сумісність з EVM, як стверджують розробники.

Всього буде випущено 2,1 трлн токенів BounceBit, з початковим обігом у 409,5 млн BB. Учасники Megadrop отримають 168 млн BB, що становить 8% від загального обсягу пропозиції.

Нагадаємо, що засновник Binance розкрив деталі нового проєкту. Для запуску свого нового проєкту колишній гендиректор Binance Чанпен Чжао залучить штучний інтелект (ШІ).

Ознайомтеся з іншими популярними матеріалами:

Користувачам Telegram буде доступний Web3-смартфон

1inch разом з Mastercard та Baanx випустив дебетову карту Web3

Блокчейн TON анонсував запуск Telegram Web3 SuperApp

За матеріалами: Incrypted.

google news