У ОВА показали наслідки «прильотів» в Дніпровському районі

Сьогодні вранці окупанти завдали ударів по Дніпровському району

У Дніпровському районі приборкали обидві пожежі, які виникли через ракетну атаку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

"Роботи у рятувальників було чимало. Тільки на підприємстві вогонь охопив 950 кв м", – повідомив очільник області.

Нагадаємо, що сьогодні з 10:22 у Дніпрі лунали вибухи. Начальник ДніпроОВА Сергій Лисак повідомив о 12:20, що ворог атакував Дніпровський район. Через ракетний удар постраждали двоє чоловіків – 30 і 35 років. Госпіталізовані в стані середньої тяжкості.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Медики розповіли, що з пораненими через сьогоднішній обстріл Дніпра

Численні осколкові поранення, струси та контузії. Такі травми отримали двоє постраждалих через ворожий обстріл рф у Дніпрі 18 квітня, інформує портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Дніпровської міської ради. У якому зараз стані чоловіки – читайте за посиланням.

Читайте також: У соцмережах та месенджерах поширюють фейкову інформацію

У Дніпрі після обстрілу поширюється інформація через месенджери та соцмережі про нібито влучання в промислове підприємство і ризик отруєння хімією. Ця інформація не має жодного підтвердження в офіційних джерелах. Повідомлення з панічними висловлюваннями і немає жодних аргументів або доказів. Що саме пишуть – читайте за посиланням.

Читайте також: Мешканцям Дніпра та області вкотре пригрозили штрафами

Згідно чинного законодавства, сума штрафу за порушення статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення для громадян становить від 3060 до 6120 гривень. За що загрожують такі штрафи – читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися