Цифра дня: скільки в Запоріжжі та області мільйонерів

Скільки мільйонерів цьогоріч нарахували у Запоріжжі та області.

Скільки мільйонерів цьогоріч нарахували у Запоріжжі та області. Кадр з к/ф "Великий Гетсбі"

Події
18 квiтня 18:08

Ні війна, ні криза, ні курс долара не змогли внести корективи до фінансів багатьох запорожців. Лише за три місяці 2024 року у Запоріжжі та області було задекларовано 170 мільйонерів.

Так, з початку 2024 року 2 774 мешканці регіону задекларували 1 мільярд 483 мільйони гривень доходів, які отримали у 2023 році. За результатами декларування до бюджету надійде 39 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб та 6 мільйонів 500 тисяч гривень військового збору. Про це повідомили у Головному управлінні державної фіскальної служби у Запорізькій області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Найбільшу кількість декларацій, а саме – 343, подали громадяни, які минулого року отримали спадщину або оформили договір дарування на загальну суму понад 166 мільйонів гривень.

207 запоріжців задекларували дохід у вигляді анульованих банківськими установами кредитних боргів на суму 3 мільйони 600 тисяч гривень.

Про доходи від продажу транспортних засобів на суму 22 мільйони 400 тисяч гривень відзвітували 102 декларанти. 40 громадян задекларували дохід від надання в оренду нерухомості, що дозволило їм на цьому заробити 5 мільйонів 500 тисяч гривень.

Щодо кількості "мільйонерів", то за три місяці 170 мешканців області відзвітували про 961 мільйон гривень доходів, з яких до бюджету буде сплачено 23 мільйони 800 тисяч гривень.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах