Чи можна збільшити груди природним шляхом?

Прихильниці пишних форм створили особливу цінність великого розміру грудей, що вважається обʼєктом особливої сексуальності, привабливості та розкутості. Вирішувати жінкам: чи прийняти себе такою як є, чи звернутися до безпечних методів пластичної хірургії за незначною корекцією обʼєму та форми молочних залоз.

Ліпофілінг грудей, про який детально за посиланням: https://anacosmo.ua/uk/plasticheskaya-hirurgiya/bezoperacionnoe-evelichenie-grudi/ став доступним та доволі популярним останні роки в українських клініках естетичної медицини.

Ліпофілінг як один з шляхів розвʼязання проблеми

Ліпофілінг в цьому питанні виступає найефективнішою технологією, що малотравматичним безопераційним методом дозволяє збільшити форму грудей і уникнути слідів хірургічного втручання.

Створення нових форм молочних залоз завдяки використанню власного жиру має ряд переваг у порівнянні з мамопластикою:

  • процедура триває декілька годин, а реабілітація пару тижнів;
  • шкіра зони навколо грудей не має розрізів та швів, а тільки 1-2 мікропроколи для введення канюлі, через яку хірург заповнює форму грудей, підготовленою жировою емульсією;
  • використання натурального біофілера — клітин власного жиру;
  • повна безпечність процедури;
  • поєднання технології ліпосакції та ліпофілінгу в кінцевому результаті дає подвійний ефект.

Але найвагомішим плюсом ліпофілінгу грудей виступає повна природність новостворених форм. При сидінні, лежанні, під час бігу та плавання — жоден контур, жоден отвір не видасть вашого секрету про проведення ліпофілінгу.

Висококваліфіковані пластичні хірурги використовують авторські методики в рівномірному розподілі жирових клітин. Саме тому молочні залози після процедури повністю продовжують бути частиною вас, без використання синтетики, ендопротезів, імплантатів та інших чужорідних для організму матеріалів.

Ефективність та результати

Варто зауважити, що при ліпофілінгу грудей зі 100% введеної власної жирової емульсії в молочних залозах залишається близько 70% на все життя. Частина жирових клітин може розщеплюватись в період різкого схуднення, стресу чи інших зовнішніх чинників та внутрішніх станів, але:

  • можна провести повторну корекцію форм;
  • результат зберігається на все життя;

Нові груди залишаються з природною чутливістю, зберігають функцію грудного вигодовування та приємні на дотик. Чому б і не спробувати процедуру ліпофілінгу для втілення власних мрій?

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше