close-btn

Новий лістинг криптовалют — Slothana готується до виходу на біржі в квітні

У рамках попередніх продажів нові мем-монети на основі SOL, такі як Book of Meme, Slerf, Pundu, зібрали значні суми і стали вірусними за останні декілька тижнів. Серед них найбільше виділилась Slothana, яка вже зібрала понад $10 млн і готується до виходу на біржі в квітні

Новий лістинг криптовалют — Slothana готується до виходу на біржі в квітні

Новий лістинг криптовалют — Slothana готується до виходу на біржі в квітні Фото: slothana.com

Для початку нагадаємо, що лістинг (також розміщення) — це процес, коли нова монета стає доступною для покупки на біржі, наприклад, Binance, після схвалення. Якщо оцінювати графіки зміни вартості будь-яких монет, можна спостерігати початок, коли ця монета «потрапила» на біржу, це і був час її лістингу.

Slothana ($SLOTH) — це нова мем-монета, заснована на блокчейні Solana. Вважається, що її створили засновники мем-монети SMOG Solana, яка злетіла в 75 разів і принесла раннім інвесторам величезні прибутки. Цей зв’язок вселяє довіру і підвищує очікування щодо результатів.

Лише за перші кілька годин після запуску токен зібрав $500 тис., наразі сума перевищила показник у $10 млн (зараз це один з найбільших поточних попередніх продажів на Solana), а після запуску очікується, що вона «вибухне». Підживлюють оптимістичні прогнози і такі події, як халвінг Біткоїна та «День Doge» (традиційно приносить бичачу фазу на ринок, особливо мем-монет).

Токен Slothana «представляє» усіх, хто втомився від звичайної роботи з 9 до 18 і готовий перейти до торгівлі криптою. Монету представляє лінивець, який сидить у своєму офісі та чекає, коли закінчиться його робочий день.

Цікаве по темі: Dogecoin20 готується до виходу на біржі та цінового стрибка — аналітика

Ажіотаж навколо Slothana

Ажіотаж навколо $SLOTH стає дедалі гучнішим, оскільки фаза попереднього продажу монети виявляється успішною. Нагадаємо, що для тих, хто бажає придбати монету раніше, стартова ціна становить 1 SOL за 10 000 токенів $SLOTH.

Це досить непогана пропозиція, враховуючи амбітну мету команди щодо ринкової капіталізації в $420 млн, що теоретично дозволить оцінити кожен $SLOTH приблизно в $0,0021, якщо вона буде досягнута.

Інвесторам пропонується декілька варіантів: надіслати власні SOL на адресу гаманця проєкту або відвідати сайт Slothana, підключити свій гаманець і здійснити пряму покупку. Розподіл токенів відбудеться в кінці пресейлу.

Slothana

Фото: slothana.com

Як зазначають деякі аналітики, успіх попереднього продажу на ранній стадії частково обумовлений високим FOMO, без попередньо оголошеного жорсткого ліміту, що означає, що ICO може закінчитися в будь-який момент, — це спонукає потенційних покупців діяти швидко. Після попереднього продажу токени $SLOTH будуть скинуті на гаманці інвесторів.

Читайте популярне: Халвінг Біткоїна вже на порозі: чого чекати

«Ось, залишилося лише дванадцять днів до світанку нової ери. Приготуймо наші серця і розум, бо наближається епоха Слотани», — зазначили автори проєкту на власній сторінці в X.

Цей лист означає, що у інвесторів ще є трохи часу купити $SLOTH в рамках передпродажу.

Який можна очікувати прибуток від $SLOTH, прогнози

Прогнози експертів щодо ціни Slothana дуже оптимістичні. Наприклад, відомий ютубер ClayBro вважає, що Slothana потенційно може принести 100-кратний прибуток. Інший аналітик, Джейкоб Бері, поділяє цю думку.

З іншого боку, популярний YouTube-канал Cryptonews не виключає можливості того, що після запуску $SLOTH принесе 1000-кратний прибуток. На користь нової монети-мема дійсно працює кілька факторів. Зокрема пов’язування зі Smog — ще одна популярна монета-мем Солани, яка продемонструвала вражаючий стрибок в березні та прискорила зростання ринкової капіталізації з 0 до $10 млн. Якщо чутки виявляться правдою, Slothana може повторити успіх Smog.

Раніше ми писали, що мемкоїни на Solana перевершили темпи зростання SOL.

Ознайомтеся з іншими популярними матеріалами:

Гонконг схвалив біткоїн-ETF: як це вплине на BTC та крипторинок

Інвестори очікують зростання DOGE і Dogecoin20 вже цього тижня

День Doge наближається — які монети можуть вирости 20 квітня

google news