Влада японського міста Хіросіма надішле красномовне послання росії і Білорусі замість запрошення на пам’ятні заходи до роковин удару по місту.

The Asahi Shimbun пише, що цим країнам японські представники мають надіслати листи з красномовними посланнями.

Один з чиновників сказав, що ситуація з російською та білоруською делегацією не змінилася у порівнянні з минулим фінансовим роком, тому реакція буде така ж. Йдеться про те, що після повномасштабного вторгнення РФ до України японська влада не запрошує РФ та білорусь на пам’ятні заходи у Хіросімі.

У травні ж японці надішлють росіянам та білорусам лист, де зазначать, що адміністрація Хіросіми дуже чекає на той день, коли вони зможуть відвідати місто, але це буде можливим після завершення війни в Україні.

Нагадаємо, у першій половині серпня 1945 року Збройні сили США скинули дві ядерні бомби на Хіросіму та Нагасакі. Миттєво загинуло 80 тисяч людей, а до кінця року до 166 тисяч осіб в Хіросімі та до 80 тисяч осіб у Нагасакі. Після цього Японія підписала капітуляцію, завершивши Другу світову війну.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Сучасна Японія підтримує Україну, але постачати озброєння не готова. Також засуджує РФ через напад на сусідню державу.

Популярне: