Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ перетворює Луганщину на суцільний смітник
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ перетворює Луганщину на суцільний смітник

На окупованій Луганській області росіяни відкрили шість сміттєзвалищ

18 квітня 2024, 21:13
Поділіться публікацією:

Російські загарбники організовують поблизу Родакового на межі Лутугинського і Слов’яносербського районів новий сміттєвий полігон “Луганськ”.

РФ перетворює Луганщину на суцільний смітник

Росіяни продовжують знищувати захоплені регіони. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, це один із шести запланованих російських сміттєзвалищ на Луганщині. Відомо також про ще два у Сєвєродонецьку і Антрациті.

У Центрі спротиву відзначили, що ворог практикує вивезення сміття з Ростовської області на тимчасово окуповані території Донеччини. При цьому окупанти відмовилися від планів будівництва нового полігону поблизу Ростова.

У Центрі спротиву додали, що окуповані території України потопають у смітті. Несанкціоновані сміттєзвалища, антисанітарія, щурі – вже звичне явище навіть для вулиць великих міст.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Часів Яр став головною ціллю російських окупантів. Місто перетворилося на найгарячішу точку протистояння на Донбасі. Ще взимку 2021 року Часів Яр був наповнений українськими військовими, оскільки в ньому розташовувався штаб Операції об'єднаних сил. Саме це перетворило звичайне містечко на потужний укріпрайон ЗСУ. Однак навесні 2024 року російські окупанти підійшли впритул до міста. Тепер місто руйнують авіаударами.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що президент США Джо Байден висловив готовність підписати у випадку схвалення Конгресом законопроєкти про додаткове фінансування України, Ізраїлю і Тайваню, які вніс спікер Палати представників Майк Джонсон. Президент США пообіцяв негайно підписати законопроєкти, щоб "послати сигнал світу, що Штати підтримують своїх друзів та не дозволять Ірану або Росії досягти успіху".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини