Не секрет, що стан нашого організму багато в чому пов’язаний із тим, що ми їмо. Чим більше шкідливих продуктів у нашому раціоні, тим гіршим буде самопочуття.

Але це працює і в інший бік, адже є їжа, яка, навпаки, покращує наше здоров’я, наповнюючи його енергією та силою. Такі продукти заведено називати «суперфудами», і нещодавно дієтологи назвали два найкращі з них.

Як не дивно, ними виявилися не химерні делікатеси, а цілком звичайні види їжі, доступні кожному: яблука та цільнозернові продукти (кіноа, булгур, жито, овес та гречка).

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

За словами фахівців, якщо ці продукти постійно будуть присутні у вашому організмі, то дуже скоро ви забудете про проблеми із серцево-судинною системою, високим цукром у крові, знизите ризик онкологічних захворювань і запобіжите діабету.

Популярне: