Мобільна техніка

Xiaomi 11T Pro отримав оновлення HyperOS

0

Новий інтерфейс Android від Xiaomi, HyperOS, нарешті вийшов для Xiaomi 11T Pro. HyperOS постачається з абсолютно новим інтерфейсом користувача та покращеною анімацією, а також елементами, натхненними iOS, такими як універсальний ефект розмиття та нові функції налаштування екрана блокування, що робить його дуже бажаним оновленням.

Xiaomi 11T Pro вже працював на MIUI 14 на базі Android 13 і зараз отримує оновлення HyperOS на основі Android 14. Варто зазначити, що це буде останнє оновлення для Xiaomi 11T Pro, оскільки пристрій уже отримав третє оновлення Android, спочатку 11T Pro вийшов з Android 11.

Раніше ми повідомляли вам, що Redmi K40 і K40 Plus отримають оновлення HyperOS, а тепер 11T Pro нарешті отримає HyperOS. Оновлення системи, випущене Xiaomi для 11T Pro, має розмір 5,2 ГБ і включає виправлення безпеки від квітня 2024 року. Оновлення надходить із номером версії OS 1.0.1.0 UKDEUXM.

Оновлення почало розповсюджуватися на європейських пристроях, і може знадобитися деякий час, щоб його випустили в різних регіонах. До цього серія Mi 11 отримала оновлення HyperOS, а тепер воно поширюється на Mi 11T Pro. Це останнє оновлення для серії Mi 11, але Xiaomi вдалося підтримувати свої пристрої в актуальному стані, оновивши 4 інтерфейси користувача та 3 основні оновлення Android.

Comments

Comments are closed.