Трамп зробив заяву щодо допомоги Україні

Колишній президент США Дональд Трамп відреагував на публікацію законпроєкта про допомогу Україні в Палаті представників.
Трамп зробив заяву щодо допомоги Україні

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп розкритикував Європу за недостатню допомогу Україні. Він вважає, що "виживання і сила України" мають бути "набагато важливішими для Європи, ніж для США". Про це у четвер, 18 квітня, він написав у повідомленні для своєї соцмережі Truth Social, продубльованому в соцмережі X.

Трамп написав, що Вашингтон "вклав у війну" понад 100 млрд. доларів.

"Чому Європа не виділяє більше грошей на допомогу Україні? Чому Сполучені Штати вклали у війну в Україні понад 100 млрд, доларів, що більше, ніж Європа, а між нами є океан! Чому Європа не може зрівняти гроші, вкладені Сполученими Штатами Америки, щоб допомогти країні, яка відчайдушно цього потребує? На загальну думку, українське виживання і сила мають бути набагато важливішими для Європи, ніж для нас, але це важливо і для нас! Ворушися, Європо!" - йдеться у повідомленні.

Він також знову повторив, що якби був президентом, війна не розпочалася, а теперішній "повний безлад" спричинили "шахрай Джо Байден" та "некомпетентні демократи".

Нагадаємо, раніше Майкл Джонсон заявив, що голосування стосовно законопроєктів, які містять допомогу Україні, Ізраїлю та Тайваню відбудеться в суботу, 20 квітня. 

Раніше Джонсон консультувався з експрезидентом Дональдом Трампом. Після зустрічі Трамп дав зрозуміти, що не заперечує проти схвалення допомоги Україні, але тільки як позику. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp


Не пропусти інші цікаві статті, підпишись:
Ми в соціальних мережах
x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK