Головна Новини Світ США Трамп відреагував на допомогу Україні після проекту Джонсона
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп відреагував на допомогу Україні після проекту Джонсона

Дональд Трамп знову нагадав, що Європа має робити більше для підтримки України

19 квітня 2024, 07:35 comments1535
Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп, який бажає знову повернутися до Білого дому, після публікації законопроекту про допомогу Україні в Палаті представників вкотре повторив, що Європа має давати більше грошей на підтримку Києва. Як повідомляє портал "Коментарі", про це політик написав у своїй соцмережі Truth Social.

Трамп відреагував на допомогу Україні після проекту Джонсона

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

Дональд Трамп прямо не згадав поданої спікером Палати представників Майком Джонсоном ініціативи (яка, зокрема, передбачає виділення фінансової допомоги Києву в кредит), але повторив раніше озвучені тези, що США "вкладають у війну" в Україні більше, ніж Європа.

"Чому Європа не може вкладати таку ж чи пропорційну суму, яку вкладають Сполучені Штати Америки, щоб допомогти країні, яка відчайдушно потребує допомоги? Як усі погоджуються, виживання та сила України мають бути набагато важливішими для Європи, ніж для нас, але це також важливо і для нас! Ворушись, ЄВРОПА!”, – написав екс-президент.

Також Дональд Трамп повторив тезу про те, що, якби він була зараз президентом США, "ця війна ніколи б не почалася".

Читайте також на порталі "Коментарі" — спікер Палати представників Конгресу США – республіканець Майк Джонсон представив три окремі законопроекти про надання допомоги Україні, Ізраїлю та союзникам в Індо-Тихоокеанському регіоні. І президент Джо Байден висловив готовність підписати їх у разі схвалення нижньої та верхньої палат парламенту. Як оцінюєте нові пропозиції та перспективи їхнього прийняття? Про що говорять загалом останні дії як республіканців, і демократів у ракурсі підтримки союзників і партнерів? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Кирило Буданов висловився про мирний план Дональда Трампа: чи справді настане кінець війні за один день.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини