Укрзалізниця зробила заяву щодо обстрілу Дніпра: як курсують поїзди

Постраждали цивільні інфраструктурні об’єкти в Дніпрі та області

Ворог здійснив цілеспрямований масований обстріл цивільних інфраструктурних об’єктів Укрзалізниці в Дніпрі та області. Є поранені серед залізничників, їм надається медична допомога. На пошкоджених об’єктах працюють рятувальники, інформація про загиблих уточнюється. Про це повідомили в Укрзалізниці, інформує портал "Коментарі".

Робота вокзалу станції Дніпро призупинена. Поїзди далекого сполучення та приміські наразі не курсують до станції Дніпро: тимчасово кінцевими зупинками є Нижньодніпровськ та Горяїнове.

Затримуються на прибуття до Дніпра наступні поїзди, висадка для них проходитиме на станції Горяїнове:

№38 Київ – Запоріжжя, 

№80 Львів – Дніпро,

№120 Київ – Запоріжжя.

Після висадки пасажирів на станції Горяїнове поїзди, що курсують до Запоріжжя, прямуватимуть туди в обʼїзд. Стежити за оперативними оновленнями та за затримками – на сайті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти вбили двоє дітей на Дніпропетровщині – Ігор Клименко

У Дніпрі пошкоджено житлову пʼятиповерхівку та обʼєкти цивільної інфраструктури. Станом на зараз у місті 2 загиблих та 16 поранених. Психологічну допомогу отримали 30 осіб. Про це повідомив голова МВС Ігор Клименко, інформує портал "Коментарі".

У Синельниківсьому районі пошкоджено більше десятка приватних будинків. Зайнялися пожежі, які оперативно ліквідували рятувальники. Загинуло 6 осіб, серед яких діти 6 та 8 років. Ще 2 людей травмовано.

Читайте також: Обстріл Дніпра та області: що відомо

Сьогодні з ночі російські окупанти почали масовану комбіновану атаку на місто Дніпро та область. Ворог бив крилатими ракетами та балістикою, також запущені БпЛА типу "Shahed".

За даними начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, у Дніпрі горить п'ятиповерхівка. Вона частково зруйнована. Під завалами можуть бути люди.

Нагадаємо, що Дніпропетровська область пережила чергову масовану атаку



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися