Головна Новини Світ Росія "Це вже справді серйозно": Медведєв видав версію замаху на Зеленського у Польщі
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це вже справді серйозно": Медведєв видав версію замаху на Зеленського у Польщі

Екс-президент РФ зробив "феноменальні" висновки на тлі новин щодо планування замаху на президента України

19 квітня 2024, 11:10 comments1393
Поділіться публікацією:

Заступник секретаря Радбезу РФ та колишній президент Росії Дмитро Медведєв істерично відреагував на інформацію про те, що у Польщі готували замах на президента України Володимира Зеленського. Як передає портал "Коментарі", свої міркування Дмитро Медведєв опублікував у себе в Telegram.

"Це вже справді серйозно": Медведєв видав версію замаху на Зеленського у Польщі

Дмитро Медведєв. Фото: із відкритих джерел

Одіозний російський політик вирішив повторити безглуздий міф російської пропаганди про нібито "наркозалежність" Володимира Зеленського.

"Замах на головного бандерівця в Польщі? А ось це вже справді серйозно. У наркотичного клоуна є підстави сполошитися не на жарт. Цілком імовірно, це може бути першим доказом того, що на Заході ухвалили рішення про його ліквідацію. Бійся, паяць", — заявив Дмитро Медведєв.

Раніше стало відомо, що Служба безпеки України разом із Офісом генерального прокурора та польськими правоохоронцями викрили російського агента, який пропонував спецслужбам РФ замах на президента України Володимира Зеленського.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дмитро Медведєв заявив, що європейські лідери та лідери країн НАТО, у тому числі президент Франції Еммануель Макрон, є замовниками теракту в "Крокус Сіті Холлі". Що стосується Макрона, то не зовсім адекватний Медведєв заявив, що його риторика та таємні операції з "бандерівським режимом" можуть бути кваліфіковані як сприяння проведенню теракту в "Крокусі".

"Очевидно, що Макрон та низка інших західних керівників – спонсори цього жахливого теракту. Цьому немає прощення. Тут не прикритися імунітетом. І з сьогоднішнього дня вони не просто вороги Росії", – заявив Медведєв.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Дмитро Медведєв відзначився черговою безглуздою заявою щодо війни в Україні та можливої участі у ній військових НАТО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

19 квітня 2024, 10:32

На першого Фюрера теж були замахи і на Каддафі. Тоді були справжні а зараз? Можливо це просто пропагандистський прийом для посилення не тільки корупції в Україні, не чуваної навіть за часів Порошенка, а й терору.


Новини