Головна Новини Дозвілля музика Кого очікувати у фіналі Євробачення 2024: прогнози та перспективи
commentss НОВИНИ Всі новини

Кого очікувати у фіналі Євробачення 2024: прогнози та перспективи

Букмекери назвали десятку переможців першого півфіналу Євробачення 2024

19 квітня 2024, 11:30
Поділіться публікацією:

Українські шанувальники Євробачення вже вкотре готуються вболівати за своїх улюбленців, а букмекери віддають перевагу артистам з України, прогнозуючи їм вихід у фінал з майже 100% вірогідністю. Перший півфінал, запланований на 7 травня в шведському місті Мальме, обіцяє стати захоплюючим шоу для глядачів.

Кого очікувати у фіналі Євробачення 2024: прогнози та перспективи

Букмекери назвали десятку переможців першого півфіналу Євробачення 2024

Згідно з прогнозами букмекерів, учасники з Хорватії, України та Литви мають найвищі шанси на успіх у першому півфіналі. Зокрема, наразі Хорватія і Україна мають однакові шанси на перемогу — 96%. Це свідчить про великий інтерес глядачів до виступів цих країн.

Найактивніші шанувальники конкурсу можуть відслідковувати актуальну ситуацію на сайті Eurovision World, де регулярно оновлюється інформація про прогнози та результати голосувань.

На жаль, не всі країни мають рівні шанси на виход у фінал. За даними букмекерів, наразі аутсайдерами є Ісландія, Молдова, Азербайджан, Португалія та Словенія. Ці країни поки що не можуть розраховувати на високі результати згідно з прогнозами.

Після виступу в першому півфіналі з 15 учасників лише 10 продовжать свій шлях до фіналу. Тому конкурентна боротьба між артистами обіцяє бути запеклою, а глядачі з нетерпінням чекають на виступи своїх улюбленців.

Нагадаємо, Євробачення — це не лише масштабний музичний конкурс, але й важливе культурне подією, яке об'єднує країни Європи та не тільки. Воно дає можливість артистам з усього світу продемонструвати свій талант та представити свою країну на міжнародній арені.

Таким чином, очікуємо захоплююче виступи в першому півфіналі Євробачення 2024 та бажаємо всім учасникам успіху у їхній музичній подорожі.

“Коментарі” писали, що, Alyona Alyona & Jerry Heil, готуються вийти на головну сцену європейської музичної арени. Згідно з останніми повідомленнями від Суспільного Євробачення, цей дует має виступити під п'ятим номером під час першого півфіналу Євробачення 2024.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини