На каналі "Дім" відбудеться прем'єра серіалу "Сімейний консультант"

У понеділок, 22 квітня, о 21:00 на телеканалі "Дім" відбудеться прем'єра 8-серійної драми "Сімейний консультант" про пошук порозуміння між батьками та дітьми. Серіал знято за підтримки держави.

Головна героїня Світлана — за фахом психологиня. Після народження сина вона зосередилась на кар'єрі і тривалий час не помічала в дитини ознаки РАС (розлад аутичного спектру). Тож, коли у шестирічного Богдана діагностували синдром Аспергера, Світлана з почуття провини залишила роботу й цілковито зосередилась на розвитку та домашньому навчанні сина. Повномасштабне вторгнення повністю зруйнувало усталений ритм життя героїв. Чоловік Світлани, Вадим відправив сина й дружину за кордон, а сам пішов добровольцем у територіальну оборону. У чужій країні жінка опиняється сам-на-сам із різким погіршенням стану Богдана. Проте вона не опускає руки і потроху повертається до психологічної практики, щоб консультувати родини, в яких ростуть діти з РАС.

"У житті кожної людини трапляються моменти, коли вона самостійно не в змозі розібратися в проблемах, що впали на неї. У нашій стрічці ми даємо глядачеві можливість спостерігати, як наші герої допомагають один одному долати власні негаразди в обставинах, обтяжених повномасштабним вторгненням", — розповів режисер Микола Михайлов.

Кожна серія "Сімейного консультанта" — окрема історія про пошук взаєморозуміння з дитиною, яка має свій окремий і дуже вразливий світ. 

Проєкт "Сімейний консультант" став одним із переможців мистецького конкурсу на виробництво серіалів та фільмів сучасної тематики, який відбувся в 2023 році. Виробництво ТОВ "ЕНЕРДЖІ ФІЛЬМ ПРОДАКШЕН" на замовлення державного підприємства "Мультимедійна платформа іномовлення України" (ДП "МПІУ").

  • У ролях: Зоряна Марченко, Юрій Дяк, Євгенія М'якенька, Валентин Томусяк, Матвей Каракуця, Еліна Мишанич, Олексій Яровенко 
  • Режисер-постановник: Микола Михайлов
  • Сценарій: Ірина Швець, Яна Дубинянська
  • Оператор-поставник: Анатолій Сахно
  • Художник-постановник: Олександр Заславський
  • Композитор: Владлен Пупков
  • Продюсери: Віталій Сіренко, Вадим Жук

Серіал "Сімейний консультант" виходитиме в ефірі та на сайті телеканалу "Дім" з понеділка по четвер о 21:00. Також серіал буде доступний на платформі Київстар-ТБ. На YouTube-платформі телеканалу "Дім" його можна буде переглянути пізніше.

Прямий ефір