Останніх професіоналів у команді Путіна незабаром замінять “ноунейми” — думка

Ірина Подносова. Фото: wikipedia.org

Росія — країна однокласників, і скоро ми дізнаємося про всіх однокласників, одногрупників і “однокомандників” Путіна. Так в ефірі FREEДОМ відреагував на призначення головою Верховного суду РФ колишньої однокласниці Путіна Ірини Подносової російський опозиційний політик Дмитро Гудков.

“Звичайно, він [Путін] зараз розставлятиме виключно своїх людей. Його ж нічого не обмежує. Раніше він якось соромився, у нього все-таки були люди професійні в команді, ще є — на економічному блоці. Але зараз, я думаю, що ми побачимо безліч якихось невідомих людей, які отримуватимуть посади. Тобто це ті люди, які залежатимуть виключно від Путіна, будуть Путіну до труни лояльні — зовсім “ноунейми”. Хто був ніким, той стане всім. Отак і відбуватиметься”, — упевнений гість ефіру.

Він зазначив, що впливовість у сучасній Росії обумовлюється виключно “близькістю до тіла”.

“Про Подносову ще рік тому взагалі не було чути, тому її єдиний ресурс — це можливість зайти до Путіна. Ось і все”, — пояснив Дмитро Гудков.

Нагадаємо, однокласницю Путіна Ірину Подносову було призначено головою Верховного суду Російської Федерації 17 квітня 2024 року.

Прямий ефір