Головна Новини Світ Росія У РФ заявили, що не припинятимуть війну на час проведення мирних переговорів
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ заявили, що не припинятимуть війну на час проведення мирних переговорів

Глава МЗС країни-агресора Сергій Лавров в інтерв'ю росЗМІ заявив, що в Кремлі не припинятимуть бойових дій навіть, якщо вдасться домовитися про проведення мирних переговорів

19 квітня 2024, 13:36
Поділіться публікацією:

Росія у разі нових переговорів щодо України не робитиме на період переговорного процесу будь-яких пауз у бойових діях. Про це заявив голова МЗС РФ Сергій Лавров.

У РФ заявили, що не припинятимуть війну на час проведення мирних переговорів

Сергій Лавров

За його словами, на відміну від переговорів, які відбувалися у Стамбулі у 2022 році, процес бойових дій на фронті триватиме.

При цьому, коментуючи тему переговорів, Лавров заявив, що нібито Захід досі не може зрозуміти, що Росія не злякається всіх погроз, які від нього виходять у плані того, що РФ хочуть знищити, як стратегічного гравця.

Також глава МЗС країни-агресора знову заговорив про нові "реалії на землі", які мають бути враховані.

"А під реаліями на землі я маю на увазі не лише дислокацію та лінію зіткнення, а й наявність у нас поправок до Конституції, наявність чотирьох нових, старих, одвічних наших регіонів. Це всі мають чудово розуміти",
— додав він.

За його словами, в Україні та на Заході цього не готові розуміти та йти на якісь компроміси у цьому питанні.

Крім того, Лавров заявив, що Росія має цілковите переконання, що "нам треба продовжувати спеціальну військову операцію".

"Ми позначаємо готовність до переговорів не заради красного слівця, це справді так, але розмови із Зеленським безглузді з багатьох причин",
— сказав Лавров і додав, що нібито до влади України немає жодної віри.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у червні у Швейцарії має відбутися Глобальний саміт світу, на якому мають обговорити мирну формулу президента Володимира Зеленського. Щоправда, експерти мають побоювання, що прихильники миру з Росією можуть на цьому саміті просувати свої ідеї та примушувати Київ до проведення мирних переговорів на умовах Кремля або ж до заморозки самої війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег

19 квітня 2024, 12:57

Лавро, ти зі своєю бандою вже труп, вас народ викине

Олег

19 квітня 2024, 12:55

Лавров, ти вже зі своєю бандою труп


Новини